Recept

Omeleta s bramborovou slámou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 11869

Ingredience

1 ks Brambory
1,5 polévková lžíce Kečup
2 polévková lžíce Mléko polotučné
70 g Máslo čerstvé
30 ml Olej stolní
1 polévková lžíce Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 347 kcal
Kilojoule 1 451kJ
5% Sacharidy 18 g
28% Tuky 21 g
30% Sodík 595 mg
39% Bílkoviny 22 g

Omeleta s bramborovou slámou postup přípravy receptu:

1

Bramboru oloupeme, nastrouháme na struhadle na kolečka a poté ještě nakrájíme na tenké nudličky velikosti zápalek. V utěrce osušíme a na horkém oleji usmažíme dozlatova.

2

Metlou rozšleháme v hrnku osolená vejce nastavená mlékem, vlijeme na pánev s horkým máslem a upečeme omeletu. Naplníme ji usmaženou, okapanou bramborovou slámou a přehneme tak, aby sláma byla trochu vidět.

3

Posypeme ji nastrouhaným sýrem a zakapeme kečupem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept