Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11884
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
1 ks Kapary sterilované
1,5 polévková lžíce Máslo čerstvé
250 ml Mléko polotučné
1 ks Salát hlávkový
4 ks Sardelové řezy
8 ks Vejce slepičí
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 399 kcal
Kilojoule 1 669kJ
4% Sacharidy 14 g
32% Tuky 24 g
128% Sodík 3 g
57% Bílkoviny 32 g

Vejce plněná II postup přípravy receptu:

1

Vejce uvařená natvrdo oloupeme, příčně rozpůlíme, špičky bílků zkrojíme tak, aby stály.

2

Kůrku odkrojíme od žemle, střídku nakrájíme na tlustší plátky, pokropíme mlékem a vymačkáme.

3

Žloutky vyjmeme, prolisujeme. Máslo utřeme s prolisovanými sardelemi, přidáme žloutky, vymačkanou žemli a zakapeme trochou citrónové šťávy. Směs řádně rozmícháme, dáme ji do plátěného pytlíku s hladkou trubičkou a vršíme do důlků v bílcích hodně do výšky. Na vrchol položíme po jednom kaparu a podkládáme na listy salátu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept