Ztracená vejce s fazolovými lusky a majonézou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Ztracená vejce s fazolovými lusky a majonézou
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | novakovaj |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 11888 |
Kategorie: | Předkrmy |
Ingredience
150 g | Fazolky ve slaném nálevu - sterilované |
200 g | Majonéza |
8 ks | Ředkvička |
1 ks | Salát hlávkový |
8 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 490,7mg |
Draslík | 313,4mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 688,8mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 8,7mg |
Vitamín E | 7,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Fazolky ve slaném nálevu - sterilované, Majonéza, Ředkvička, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Salát hlávkový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Ztracená vejce s fazolovými lusky a majonézou postup přípravy receptu:
1 | Ztracená vejce připravíme obvyklým způsobem. |
2 | Fazolové lusky necháme okapat, poté je položíme na talířek, na ně položíme ztracená vejce a přelijeme majonézou či tatarskou omáčkou. |
3 | Ozdobíme ředkvičkami a srdíčkem salátu. |