Jednoduchý recept

Ztracená vejce s fazolovými lusky a majonézou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11888
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

150 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
200 g Majonéza
8 ks Ředkvička
1 ks Salát hlávkový
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 532 kcal
Kilojoule 2 226kJ
1% Sacharidy 5 g
68% Tuky 51 g
26% Sodík 522 mg
28% Bílkoviny 16 g

Ztracená vejce s fazolovými lusky a majonézou postup přípravy receptu:

1

Ztracená vejce připravíme obvyklým způsobem.

2

Fazolové lusky necháme okapat, poté je položíme na talířek, na ně položíme ztracená vejce a přelijeme majonézou či tatarskou omáčkou.

3

Ozdobíme ředkvičkami a srdíčkem salátu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept