Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11892

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Brambory
0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
2 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Fazole bílé
1 ks Feferony
400 g Filé z aljašské tresky
2 polévková lžíce Hrách loupaný
0,5 kávová lžička Hřebíček mletý
0,5 kávová lžička Kmín drcený
20 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Nové koření mleté
0,5 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
2 polévková lžíce Čočka jedlá

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 190 kcal
Kilojoule 796kJ
6% Sacharidy 21 g
2% Tuky 2 g
6% Sodík 118 mg
42% Bílkoviny 24 g

Tresčí polévka postup přípravy receptu:

1

Omyté filé nakrájíme na kousky, mírně osolíme a osmažíme na másle spolu s jemně nakrájenou cibulí. Zalijeme horkou vodou, přidáme nakrájené brambory, přes noc máčenou čočku, fazole a hrách a všechny ostatní suroviny. Vše vaříme doměkka.

2

Polévku podle chuti osolíme nebo okyselíme citronovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept