Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 11904

Ingredience

1 kg Celer bulvový
2 ks Cibule
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
3 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Voda pitná
2 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 93 kcal
Kilojoule 391kJ
4% Sacharidy 13 g
1% Tuky 1 g
16% Sodík 319 mg
4% Bílkoviny 2 g

Celer na řecký způsob postup přípravy receptu:

1

Očištěný celer oloupeme, nakrájíme na plátky, vložíme do kastrolu a podlijeme vodou s octem. Krátce podusíme.

2

Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a osmahneme na oleji, až zesklovatí. Přidáme rajčatový protlak, podušený celer a vše podlijeme vínem. Podle chuti osolíme a dodusíme doměkka.

3

Celer podáváme jako přílohu k masům nebo těstovinám, připraveným bez omáčky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept