Recept

Celerový salát s ovocem a šlehačkou

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11906
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 ks Hrušky
2 ks Jablka
4 kávová lžička Majonéza
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Salát hlávkový
250 ml Smetana 33% (šlehačka)

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 290 kcal
Kilojoule 1 213kJ
5% Sacharidy 19 g
31% Tuky 24 g
5% Sodík 104 mg
5% Bílkoviny 3 g

Celerový salát s ovocem a šlehačkou postup přípravy receptu:

1

Očištěný celer, jablka a hrušku oloupeme a nakrájíme na kostičky. Hlávkový salát omyjeme, nakrájíme na nudličky a vše smícháme.

2

Přidáme kyselou smetanu ke šlehání smíchanou s majonézou a nasekanou petrželkou a dobře promícháme.

3

Salát rozdělíme na skleněné talířky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept