Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11912
Kategorie: Zelenina

Ingredience

300 g Brambory
1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
300 g Fazolové lusky zelené
1 kávová lžička Kari koření
2 polévková lžíce Olej stolní
300 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 77 kcal
Kilojoule 321kJ
5% Sacharidy 16 g
1% Tuky 1 g
8% Sodík 170 mg
6% Bílkoviny 3 g

Zeleninové karí postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli a česnek jemně nakrájíme a osmahneme na oleji. Přidáme karí koření a promícháme. Dále přidáme omytá, nadrobno nakrájená rajčata a fazolky. Podlijeme trochou vody a dusíme.

2

Když jsou fazolky téměř měkké, přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory.

3

Měkkou zeleninu podle chuti přisolíme a okyselíme citronovou šťávou.

4

Šťáva musí zůstat hustá a zelenina nerozvařená.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept