Recept

Bílé fazole po florentinsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11913

Ingredience

100 g Celer bulvový
500 g Fazole bílé
100 g Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Protlak rajčatový
100 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
30 g Česnek
1 ks Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 546 kcal
Kilojoule 2 285kJ
19% Sacharidy 69 g
28% Tuky 21 g
6% Sodík 112 mg
44% Bílkoviny 25 g

Bílé fazole po florentinsku postup přípravy receptu:

1

Fazole zalijeme studenou vodou a necháme namočené přes noc.

2

Druhý den přidáme olej, utřený česnek, snítku šalvěje, nakrájená rajčata, na kousky nakrájený celer a pepř. Vše uvaříme na mírném ohni doměkka.

3

Nakonec přidáme rajčatový protlak a osolíme.

4

Podáváme s bílým chlebem a sklenkou červeného vína.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept