Recept

Dušený hlávkový salát s karotkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 11916

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Karotka
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 ks Salát hlávkový
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
250 ml Vývar z hovězích kostí
250 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 269 kcal
Kilojoule 1 125kJ
5% Sacharidy 18 g
22% Tuky 17 g
20% Sodík 408 mg
26% Bílkoviny 15 g

Dušený hlávkový salát s karotkou postup přípravy receptu:

1

Omytý salát povaříme v osolené vodě asi 5 minut a vychladíme.

2

Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a krátce podusíme na másle. Přidáme na kostičky nakrájenou šunku, podusíme a zalijeme vývarem.

3

Hlávkový salát vymačkáme, zformujeme a dusíme v připraveném základu spolu s očištěnou karotkou. Podle chuti přisolíme a dodusíme doměkka.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept