Recept

Mladý hrášek po francouzsku

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11917

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
600 g Hrášek
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
1 dl Voda pitná
12 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 443 kcal
Kilojoule 1 854kJ
24% Sacharidy 87 g
8% Tuky 6 g
7% Sodík 134 mg
30% Bílkoviny 17 g

Mladý hrášek po francouzsku postup přípravy receptu:

1

Oloupané cibulky osmahneme na polovině dávky másla, podlijeme vodou a přidáme hrášek. Promícháme a dusíme asi 10 minut.

2

Potom hrášek mírně poprášíme moukou, zlehka promícháme, osolíme a osladíme. Přidáme nasekanou petrželku, zbylé máslo a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept