Jednoduchý recept

Salát z tykve

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 11938
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Citrony
1 kávová lžička Cukr krupice
4 ks Hřebíček
4 ks Jablka
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 polévková lžíce Olej salátový
0,5 kávová lžička Sůl
300 g Tykev

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 127 kcal
Kilojoule 532kJ
8% Sacharidy 28 g
4% Tuky 3 g
4% Sodík 82 mg
2% Bílkoviny 1 g

Salát z tykve postup přípravy receptu:

1

Očištěnou, nastrouhanou tykev necháme ve vroucí vodě s hřebíčkem, cukrem a octem zesklovatět. Vyjmeme ji a necháme okapat.

2

Přidáme na tenké plátky nakrájená jablka a přelijeme zálivkou připravenou z oleje, octa, cukru a soli.

3

Salát podáváme obložený dílky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept