Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11947
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

500 g Celer bulvový
2 polévková lžíce Citronová šťáva
500 g Jablka
200 g Majonéza
200 g Ořechy vlašské
0,3 ks Salát hlávkový
500 ml Smetana 33% (šlehačka)
0,5 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 932 kcal
Kilojoule 3 900kJ
7% Sacharidy 26 g
122% Tuky 91 g
18% Sodík 370 mg
17% Bílkoviny 9 g

Waldorfský salát postup přípravy receptu:

1

Oloupaný celer uvaříme a spolu s neoloupanými jablky jej nakrájíme na nudličky. Přidáme nahrubo nasekané ořechy.

2

Majonézu ochutíme citronovou šťávou, přisolíme, přidáme ušlehanou smetanu a zlehka promícháme se salátem.

3

Dobře vychlazený salát podáváme na omytých listech hlávkového salátu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept