Recept

Indické zeleninové čatní

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11948

Ingredience

5 ks Cibule
300 g Cukr krupice
1 polévková lžíce Hřebíček mletý
3 dl Ocet kvasný lihový
300 g Paprikové lusky čerstvé
300 g Rajčata
1 polévková lžíce Skořice mletá
1 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 397 kcal
Kilojoule 1 663kJ
27% Sacharidy 95 g
1% Tuky 1 g
25% Sodík 496 mg
5% Bílkoviny 3 g

Indické zeleninové čatní postup přípravy receptu:

1

Očištěné papriky, rajčata a cibuli nadrobno nakrájíme a prosypeme solí. Necháme ustát do druhého dne v chladu.

2

Potom přidáme koření, cukr, ocet a na mírném ohni vaříme do úplného zhoustnutí.

3

Čatní naplníme do nahřátých sklenic a necháme dobře vychladnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept