Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11952
Kategorie: Maso

Ingredience

6 stroužek Česnek
800 g Kapr obecný
1 kávová lžička Kari koření
50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
50 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 366 kcal
Kilojoule 1 532kJ
1% Sacharidy 3 g
30% Tuky 22 g
15% Sodík 294 mg
65% Bílkoviny 37 g

Ohňový kapr postup přípravy receptu:

1

Česnek utřeme se solí, kořením, nasekanou petrželkou a máslem.

2

Vzniklou kašičkou potřeme očištěného kapra a na 1 hodinu uložíme do chladničky.

3

Potom rybu obložíme plátky žampionů osmahnutých na oleji, vše zabalíme do alobalu a dáme na 15 minut péci.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept