Jednoduchý recept

Pikantní pstruh

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11954
Kategorie: Maso

Ingredience

3 stroužek Česnek
3 ks Feferony
2 dl Jogurt bílý
2 dl Olej stolní
0,5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
800 g Pstruh
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 430 kcal
Kilojoule 1 800kJ
1% Sacharidy 5 g
33% Tuky 25 g
16% Sodík 325 mg
78% Bílkoviny 44 g

Pikantní pstruh postup přípravy receptu:

1

Očištěného pstruha osolíme, zaprášíme kořením, vyplníme na kolečka nakrájenými feferonkami a česnekem a uložíme do druhého dne do chladničky.

2

Připraveného pstruha upečeme na oleji.

3

Podáváme s rozšlehaným bílým jogurtem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept