Pikantní pstruh - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pikantní pstruh
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | svisla |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 11954 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
3 stroužek | Česnek |
3 ks | Feferony |
2 dl | Jogurt bílý |
2 dl | Olej stolní |
0,5 kávová lžička | Paprika mletá pálivá |
0,5 kávová lžička | Pepř černý mletý |
800 g | Pstruh |
1 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 128,8mg |
Draslík | 860,6mg |
Vláknina | 538,8mg |
Vitamín A | 268,8mg |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 17,6mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Feferony, Jogurt bílý, Olej stolní, Pstruh, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Paprika mletá pálivá, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pikantní pstruh postup přípravy receptu:
1 | Očištěného pstruha osolíme, zaprášíme kořením, vyplníme na kolečka nakrájenými feferonkami a česnekem a uložíme do druhého dne do chladničky. |
2 | Připraveného pstruha upečeme na oleji. |
3 | Podáváme s rozšlehaným bílým jogurtem. |