Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11956
Kategorie: Maso

Ingredience

1 dl Olej stolní
350 g Pangasius - filety
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
2 ks Rajčata
200 g Rýže předvařená (parboiled)
0,5 kávová lžička Sůl
4 dl Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 317 kcal
Kilojoule 1 326kJ
12% Sacharidy 44 g
8% Tuky 6 g
21% Sodík 419 mg
41% Bílkoviny 23 g

Pilaf ze sumečka postup přípravy receptu:

1

Omyté filety nadrobno nakrájíme a opečeme na oleji.

2

Přidáme předvařenou rýži, vývar, pepř a sůl. Směs vlijeme do rozehřáté, olejem vymaštěné remosky a zapékáme asi 10 minut. Potom necháme remosku chvíli zavřenou, až všechen vývar vsákne do rýže.

3

Pilaf podáváme ozdobený snítkou petrželky a čtvrtkami rajčat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept