Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11957
Kategorie: Maso

Ingredience

1000 g Pstruh
150 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
2 dl Víno červené
1 l Voda pitná
0,5 ks Zelí hlávkové červené

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 604 kcal
Kilojoule 2 526kJ
2% Sacharidy 6 g
45% Tuky 34 g
33% Sodík 665 mg
102% Bílkoviny 57 g

Pstruh v zelném listě postup přípravy receptu:

1

Slaninu nadrobno nakrájíme a rozškvaříme. Škvarky naplníme očištěného, osoleného pstruha, spíchneme špejlí a na sádle vyškvařeném ze slaniny upečeme.

2

Zelné listy spaříme a potom ještě 5 minut vaříme v osolené vodě. Zabalíme do nich rybu, stáhneme nití, vrátíme do výpeku a podlijeme vínem.

3

Zapékáme dalších 5 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept