Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11963

Ingredience

50 g Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
400 g Kapr obecný
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
2 dl Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná
100 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 306 kcal
Kilojoule 1 282kJ
2% Sacharidy 6 g
29% Tuky 22 g
13% Sodík 258 mg
36% Bílkoviny 20 g

Kapří čorba postup přípravy receptu:

1

Očištěnou, nastrouhanou zeleninu osmahneme na másle, přidáme protlak, sůl, horkou vodu a vše vaříme 20 minut.

2

Polévku procedíme a zamícháme do ní nakrájené kapří maso bez kůže a kostí. Zalijeme smetanou rozkvedlanou s moukou a vaříme dalších 15 minut.

3

Nakonec pokrm ochutíme citronovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept