Jednoduchý recept

Blatenská štika

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11965
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Petržel - nať
2 dl Smetana 33% (šlehačka)
1 ks Štika obecná
1 kávová lžička Sůl
50 g Sýr Ementál (Primátor)

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 710 kcal
Kilojoule 2 969kJ
1% Sacharidy 3 g
34% Tuky 26 g
10% Sodík 194 mg
208% Bílkoviny 117 g

Blatenská štika postup přípravy receptu:

1

Očištěnou štiku osolíme, stočíme do kastrolu a zalijeme smetanou ke šlehání. Velmi zvolna pečeme 30-40 minut.

2

Chvíli před dopečením štiku zasypeme nastrouhaným sýrem smíchaným s nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept