Jednoduchý recept

Úhoř v pivu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 11967
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2,5 dl Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
1 špetka Šalvěj sušená
1 kávová lžička Sůl
600 g Úhoř říční

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 385 kcal
Kilojoule 1 613kJ
1% Sacharidy 4 g
45% Tuky 34 g
10% Sodík 194 mg
27% Bílkoviny 15 g

Úhoř v pivu postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nastrouhanou cibuli osmahneme na másle. Přidáme kůže zbavené, osolené porce úhoře, podlijeme pivem a okořeníme šalvějí a pepřem. Zvolna dusíme 10-15 minut.

2

Měkké maso vyjmeme a omáčku necháme téměř vysmahnout. Každou porci potřeme výpekem a pokapeme citronovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept