Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 11973
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Olej stolní
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
50 g Pstruh
4 dl Smetana 33% (šlehačka)
1 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 472 kcal
Kilojoule 1 975kJ
1% Sacharidy 5 g
63% Tuky 47 g
8% Sodík 152 mg
13% Bílkoviny 7 g

Pstruží pěna postup přípravy receptu:

1

Pstruží maso zbavené kostí a kůže umeleme, osolíme a opepříme. Ve šlehači krátce rozšleháme s bílkem a vzniklou kaši necháme 2 hodiny v chladu.

2

Potom přimícháme ušlehanou smetanu a směs vlijeme do kastrolku vymaštěného olejem a vysypaného strouhankou. Zabalíme do alobalu a v páře vaříme asi 1 hodinu.

3

Ztuhlou pěnu podáváme se špenátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept