Recept

Pstruzi s jogurtem v alobalu

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11974

Ingredience

1 špetka Anýz mletý
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 dl Jogurt bílý
1 špetka Koriandr mletý
50 g Máslo čerstvé
800 g Pstruh
1 špetka Skořice mletá
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 406 kcal
Kilojoule 1 697kJ
0% Sacharidy 2 g
33% Tuky 24 g
16% Sodík 311 mg
76% Bílkoviny 43 g

Pstruzi s jogurtem v alobalu postup přípravy receptu:

1

Očištěné pstruhy osolíme.

2

Do rozpuštěného másla přidáme koření, citronovou šťávu a jogurt. Každou rybu v této směsi namočíme a zabalíme do alobalu. Ryby urovnáme na plech a pečeme zvolna v troubě 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept