Kapří salát - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 45 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kapří salát
Recept
Kapří salát
Celkový čas: | 45 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 11975 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
100 g | Cibule - nať |
400 g | Kapr obecný |
1 kávová lžička | Kari koření |
1 dl | Olej stolní |
0,5 kávová lžička | Paprika mletá sladká |
200 g | Ředkvička |
1 kávová lžička | Sůl |
0,5 dl | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
19% Kalorie 368 kcal
Kilojoule 1 539kJ
1% Sacharidy 3 g
41% Tuky 31 g
13% Sodík 267 mg
33% Bílkoviny 18 g
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 80,0mg |
Draslík | 496,1mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 12,5mg |
Vitamín E | 1,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule - nať, Kapr obecný, Kari koření, Olej stolní, Paprika mletá sladká, Ředkvička, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Kapří salát postup přípravy receptu:
1 | Očištěného kapra osolíme a upečeme na oleji. Zbavíme jej kůže, vykostíme a nakrájíme na kousky. |
2 | K připravené rybě přidáme vodu, koření, nakrájenou cibuli a ředkvičky. Vše dobře promícháme. |
3 | Salát podáváme vychlazený. |