Jednoduchý recept

Štika po uzenářsku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11976

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
1 dl Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
1 dl Víno bílé
1 kg Štika obecná
100 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 371 kcal
Kilojoule 1 551kJ
1% Sacharidy 3 g
29% Tuky 22 g
20% Sodík 403 mg
64% Bílkoviny 36 g

Štika po uzenářsku postup přípravy receptu:

1

Očištěnou štiku hustě protkneme nudličkami slaniny a šunky.

2

Rybu přes síto zaprášíme moukou smíchanou se solí a pepřem a opečeme ji na másle.

3

Podlijeme vínem, smetanou a dusíme doměkka.

4

Před podáváním pokapeme štiku citronovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept