Jednoduchý recept

Líni s olivami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11982

Ingredience

1 ks Bobkový list
200 g Cibule
800 g Lín
200 g Olivy nakládané
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
400 g Rajčata
100 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 320 kcal
Kilojoule 1 341kJ
4% Sacharidy 13 g
18% Tuky 14 g
49% Sodík 981 mg
66% Bílkoviny 37 g

Líni s olivami postup přípravy receptu:

1

Očištěné, osušené a osolené půlky línů zprudka opečeme po obou stranách na sádle. Vyjmeme je a ve výpeku osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli a plátky česneku.

2

Do mísy z varného skla urovnáme ryby, okořeníme drceným bobkovým listem, pepřem, posypeme cibulí a česnekem a obložíme nakrájenými rajčaty. Vše osolíme, zakapeme citronovou šťávou a ozdobíme nasekanou petrželkou.

3

Pokrm zapečeme ve středně vyhřáté troubě.

4

Podáváme s vypeckovanými černými olivami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept