Rybí hamburgery - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 45 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rybí hamburgery
Celkový čas: | 45 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | nova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 11983 |
Kategorie: | Burgery, sendviče |
Ingredience
50 g | Cibule |
600 g | Kapr obecný |
5 polévková lžíce | Kečup |
1 dl | Olej stolní |
1 kávová lžička | Sůl |
8 krajíc | Veka tuková |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 1g |
---|---|
Cholesterol | 101,8mg |
Draslík | 517,8mg |
Vláknina | 425,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,3mg |
Vitamín E | 1,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Kapr obecný, Olej stolní, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kečup, Veka tuková mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Rybí hamburgery postup přípravy receptu:
1 | Kapří maso zbavené kůže a kostí nakrájíme na tenké medailonky, osolíme a upečeme v rozpáleném oleji. |
2 | Krajíčky veky potřeme kečupem, položíme na ně medailonek, pokapeme kečupem a posypeme drobně nakrájenou cibulí. |
3 | Pokrm dáme na chvíli prohřát do trouby. |