Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11985
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Kapr obecný
100 g Máslo čerstvé
0,5 dl Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 dl Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
200 g Šunka dušená
50 g Sýr Moravský bochník 45%
3 ks Vejce slepičí
300 g Zeleninová směs jarní - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 594 kcal
Kilojoule 2 487kJ
3% Sacharidy 10 g
54% Tuky 40 g
16% Sodík 328 mg
85% Bílkoviny 48 g

Moravský kapr postup přípravy receptu:

1

Mraženou zeleninu chvíli povaříme v osolené vodě.

2

Kapra zbaveného kůže opečeme na másle, vykostíme a nakrájíme na kousky. Přidáme mletou šunku (nebo uzené maso), vařenou zeleninu, vejce, kyselou smetanu a podle chuti sůl. Vše dobře promícháme.

3

Směs vložíme do olejem vymaštěné zapékací mísy, posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme v troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept