Recept

Pstruzi nadívaní švestkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 11989
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
30 g Petržel - nať
1 kg Pstruh
1 kávová lžička Sůl
200 g Švestky sušené
2 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 546 kcal
Kilojoule 2 284kJ
10% Sacharidy 37 g
22% Tuky 17 g
17% Sodík 331 mg
95% Bílkoviny 54 g

Pstruzi nadívaní švestkami postup přípravy receptu:

1

Sušené švestky necháme v páře změknout asi 10 minut. Vypeckujeme je a nakrájíme.

2

Očištěné, osolené (i z vnitřku) pstruhy švestkami naplníme a zašijeme.

3

Oloupanou cibuli nastrouháme, petrželku nasekáme a obojí rozprostřeme do olejem vymaštěného pekáčku. Ryby namočíme do oleje, položíme na cibuli a za občasného podlití vínem upečeme.

4

Ryby vyjmeme, výpek rozmixujeme se žloutky a citronovou šťávou a nalijeme na pstruhy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept