Recept

Kapr s ořechovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11990

Ingredience

30 g Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
800 g Kapr obecný
5 polévková lžíce Mléko polotučné
30 g Mrkev kořen
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
5 polévková lžíce Olej stolní
50 g Ořechy vlašské
30 g Petržel kořen
1 kávová lžička Sůl
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 434 kcal
Kilojoule 1 815kJ
2% Sacharidy 7 g
60% Tuky 45 g
15% Sodík 298 mg
69% Bílkoviny 39 g

Kapr s ořechovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Porce očištěného kapra a nakrájenou zeleninu dusíme v osolené vodě. Měkkou rybu opatrně vyjmeme, očistíme od zeleniny a upravíme na talíře.

2

Připravíme omáčku rozmixováním nastrouhaných ořechů a utřeného česneku se všemi ostatními přísadami. Nalijeme ji na porce kapra.

3

Pokrm podáváme studený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept