Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11997

Ingredience

30 g Kopr čerstvý
50 g Křen
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
2 dl Víno bílé
600 g Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 288 kcal
Kilojoule 1 205kJ
3% Sacharidy 13 g
15% Tuky 11 g
14% Sodík 287 mg
46% Bílkoviny 26 g

Obložená štika postup přípravy receptu:

1

Omyté porce štiky osolíme a přes síto zaprášíme moukou. Prudce je osmahneme na másle, podlijeme vínem a dopečeme.

2

Měkkou rybu upravíme na mísu, zakapeme výpekem a zasypeme nastrouhaným křenem a nasekaným koprem.

3

Pokrm ozdobíme dílky natvrdo uvařených vajec.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept