Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 11998
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

200 g Červená řepa sterilovaná
2 dl Jogurt bílý
50 g Křen
100 g Máslo čerstvé
500 g Pstruh
2 dl Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 426 kcal
Kilojoule 1 780kJ
4% Sacharidy 13 g
37% Tuky 28 g
21% Sodík 421 mg
53% Bílkoviny 30 g

Pstruží krém postup přípravy receptu:

1

Omyté pstruží maso upečeme na másle, zbavíme kůže, kostí a nakrájíme na velmi malé kousky.

2

Červenou řepu nahrubo nastrouháme, přidáme k rybě, zalijeme jogurtem a smetanou ke šlehání. Podle chuti osolíme a dáme vychladit.

3

Před podáváním pokrm posypeme nastrouhaným křenem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept