Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 12003

Ingredience

1 l Mléko plnotučné
30 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Polévkové koření Maggi
1 ks Vaječný žloutek slepičí
100 g Zelenina kořenová
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 316 kcal
Kilojoule 1 322kJ
8% Sacharidy 28 g
23% Tuky 17 g
0% Sodík 4 mg
20% Bílkoviny 11 g

Panádlová polévka postup přípravy receptu:

1

Ve vodě rozvaříme na kousky rozlámané žemle a po chvíli přidáme očištěnou, na kousky nakrájenou zeleninu. Vše vaříme asi 20 minut.

2

Prochladlou směs nalijeme do mixéru, přidáme žloutek, kousek másla, mléko a mixujeme asi 1 minutu.

3

Hotovou polévku ochutíme polévkovým kořením a nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept