Jednoduchý recept

Telecí játra po pražsku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12012

Ingredience

600 g Játra telecí
50 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Salám Pařížský
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 478 kcal
Kilojoule 1 999kJ
1% Sacharidy 5 g
46% Tuky 35 g
9% Sodík 174 mg
63% Bílkoviny 35 g

Telecí játra po pražsku postup přípravy receptu:

1

Odblaněná a omytá telecí játra nakrájíme na tenké plátky, naklepeme je, opepříme a jen nepatrně osolíme.

2

Připravená játra poklademe kolečky salámu, stočíme v závitky, položíme do vymaštěného alobalu a dobře uzavřeme. Pečeme v mírně vyhřáté troubě.

3

Pokrm podáváme v alobalu.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a zeleninový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept