Recept

Svíčkové řezy s pikantní omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 12013

Ingredience

600 g Hovězí svíčková
100 g Hořčice plnotučná
100 g Kečup
60 g Křen
80 g Máslo čerstvé
1 dl Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 461 kcal
Kilojoule 1 929kJ
3% Sacharidy 9 g
32% Tuky 24 g
9% Sodík 187 mg
63% Bílkoviny 35 g

Svíčkové řezy s pikantní omáčkou postup přípravy receptu:

1

Z omyté a odblaněné hovězí svíčkové nakrájíme silnější plátky, mírně je osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém oleji.

2

Opečené maso vyjmeme a do výpeku přidáme máslo, hořčici, kečup a prohřejeme. Po chvíli přidáme nastrouhaný křen.

3

Připravenou omáčkou přelijeme opečené maso a ihned podáváme.

4

Vhodnou přílohou je rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept