Pizza s vejcem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pizza s vejcem
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | nova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 1203 |
Kategorie: | Pizza |
Ingredience
100 g | Sardelové řezy |
400 g | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
4% Kalorie 78 kcal
Kilojoule 327kJ
0% Sacharidy 0 g
7% Tuky 5 g
21% Sodík 423 mg
14% Bílkoviny 8 g
Uhlovodany | 312,0mg |
---|---|
Cholesterol | 177,7mg |
Draslík | 108,0mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sardelové řezy, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Pizza s vejcem postup přípravy receptu:
1 | Na jednotlivé porce základní pizzy vyklepneme vejce a dbáme, aby se neroztrhl žloutek. |
2 | Přes vejce položíme sardelové řezy a pizzy upečeme v dostatečně vyhřáté troubě. |
3 | Podáváme krátce po upečení. |