Jednoduchý recept

Rizoto zapečené v paprikách

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 12033
Kategorie: Rizota

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Citrony
1 polévková lžíce Kečup
100 g Krevety tygří - loupané
100 g Losos - filety
100 g Mozzarella
100 g Mušle v nálevu
3 polévková lžíce Olej olivový
8 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Rýže dušená
1 špetka Šafrán
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 362 kcal
Kilojoule 1 513kJ
8% Sacharidy 29 g
25% Tuky 19 g
34% Sodík 682 mg
44% Bílkoviny 25 g

Rizoto zapečené v paprikách postup přípravy receptu:

1

Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájené filety z lososa, krevety a mušle a vše krátce orestujeme. Osolíme, opepříme, okořeníme šafránem, přilijeme citronovou šťávu, kečup a promícháme s rýží.

2

Papriky zbavíme semen, omyjeme a necháme okapat. Naplníme je připraveným rizotem, postavíme je do tukem vymazané zapékací mísy a posypeme nastrouhaným sýrem mozzarella a nasekanou petrželkou.

3

Pokrm zapečeme v rozpálené troubě.

Poznámka

Podáváme se zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept