Recept

Gratinovaná treska po orientálsku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12034

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Cuketa
800 g Filé z aljašské tresky
1 kávová lžička Kari koření
1 špetka Koriandr mletý
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 dl Olej olivový
1 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 polévková lžíce Sýr balkánský
1 kávová lžička Sůl
3 polévková lžíce Víno bílé
2 stroužek Česnek
4 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 283 kcal
Kilojoule 1 184kJ
4% Sacharidy 14 g
9% Tuky 6 g
17% Sodík 332 mg
81% Bílkoviny 45 g

Gratinovaná treska po orientálsku postup přípravy receptu:

1

Omyté filé rozdělíme na porce, osolíme, opepříme, zlehka obalíme v mouce smíchané s kari kořením a opečeme na rozpáleném oleji. Porce rozložíme do pekáčku.

2

Na oleji restujeme nasekanou cibuli s česnekem, přidáme na nudličky pokrájenou cuketu a papriku, vše krátce podusíme. Přidáme oloupané, na plátky rozkrájené žampiony, koriandr, petrželku a přilijeme víno. Necháme přejít varem.

3

Směs rozdělíme na porce filé, posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme.

4

Podáváme s plátky citronu a vařenou rýží.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept