Jednoduchý recept

Jarušácká polévka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 12046
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

4 ks Pepř černý celý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Pórek
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Šunka dušená
50 g Sýr Eidam cihla 40%
2 ks Vejce slepičí
1 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 377 kcal
Kilojoule 1 575kJ
12% Sacharidy 42 g
23% Tuky 17 g
52% Sodík 1 g
47% Bílkoviny 26 g

Jarušácká polévka postup přípravy receptu:

1

Do vývaru přidáme na kolečka nakrájený pórek, pepř, sůl a vše krátce povaříme.

2

Šunku a sýr nakrájíme na tenké nudličky, natvrdo vařená vejce nakrájíme na čtvrtky a na talíři zalijeme horkým vývarem.

3

Polévku ozdobíme nasekanou petrželkou.

Poznámka

Vejce natvrdo uvaříme předem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept