Recept

Polévka z vepřového jazyka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12050

Ingredience

3 ks Pepř černý celý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Vegeta
1 ks Vepřový jazyk
2000 ml Voda pitná
100 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 367 kcal
Kilojoule 1 537kJ
6% Sacharidy 21 g
30% Tuky 23 g
18% Sodík 365 mg
43% Bílkoviny 24 g

Polévka z vepřového jazyka postup přípravy receptu:

1

Omytý vepřový jazyk uvaříme v solené vodě doměkka. Do vývaru přidáme Vegetu, pepř, očištěnou, na kostičky nakrájenou zeleninu a povaříme.

2

Uvařený jazyk ponoříme na chvíli do studené vody a oloupeme. Nakrájíme jej na malé kousky a vložíme do polévky.

3

Polévku před podáváním ozdobíme petrželkou.

Poznámka

Polévku podáváme s nočky, kapáním apod.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept