Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12055
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Jablka
1 kávová lžička Kari koření
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
400 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 445 kcal
Kilojoule 1 860kJ
7% Sacharidy 27 g
46% Tuky 35 g
41% Sodík 820 mg
21% Bílkoviny 12 g

Kari omáčka s jablkem postup přípravy receptu:

1

Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přisypeme mouku a připravíme světlou jíšku.

2

Přilijeme vývar, smetanu a vaříme asi 20 minut.

3

Nakonec do omáčky přidáme oloupané, nastrouhané jablko, sůl, kari koření a vše krátce povaříme.

Poznámka

Omáčku podáváme k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept