Zdravý recept

Broskvová omáčka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 12058
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

800 g Kompot broskvový
1 polévková lžíce Solamyl
125 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 150 kcal
Kilojoule 626kJ
11% Sacharidy 40 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 13 mg
2% Bílkoviny 1 g

Broskvová omáčka postup přípravy receptu:

1

Kompotované broskve nakrájíme na tenké nudličky. V kastrůlku je zalijeme hrnkem šťávy z kompotu a pokud nebudou broskve ponořené, přilijeme vodu. Vaříme k bodu varu.

2

Přilijeme Solamyl rozmíchaný s vodou. Zamícháme a odstavíme z ohně.

Poznámka

Omáčku podáváme zejména k telecímu masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept