Jednoduchý recept

Povidlová klevela

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12059

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr krupice
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
6 polévková lžíce Povidla švestková
800 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 122 kcal
Kilojoule 509kJ
6% Sacharidy 22 g
6% Tuky 4 g
0% Sodík 8 mg
1% Bílkoviny 1 g

Povidlová klevela postup přípravy receptu:

1

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji trochou vody a povaříme.

2

Přidáme povidla, zbylou vodu, cukr a zahříváme až k bodu varu.

3

Omáčku podáváme ke kynutým knedlíkům a bramborovým šiškám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept