Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12060

Ingredience

100 g Anglická slanina
4 ks Cibule
500 g Hovězí kýta
2 kávová lžička Hořčice plnotučná
1 špetka Pepř černý mletý
250 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 423 kcal
Kilojoule 1 771kJ
3% Sacharidy 12 g
35% Tuky 26 g
19% Sodík 379 mg
54% Bílkoviny 30 g

Hovězí kýta na pivě postup přípravy receptu:

1

Slaninu si nakrájíme a vyškvaříme ji na pánvičce. Omyté maso nakrájíme na nudličky a opečeme na vyškvařené slanině. Osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě téměř doměkka.

2

Do pekáčku střídavě urovnáme maso posypané tymiánem a potřené hořčicí a vrstvy cibule nakrájené na kolečka. Postup opakujeme, vrchní vrstvu tvoří cibule. Vlijeme výpek z masa, vše zalijeme pivem a zapečeme v troubě. Když cibule na povrchu změkne, maso je hotové.

Poznámka

Pokrm podáváme horký s rýží nebo s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept