Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 12064
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
4 ks Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 354 kcal
Kilojoule 1 480kJ
1% Sacharidy 3 g
33% Tuky 24 g
13% Sodík 258 mg
52% Bílkoviny 29 g

Pastýřské kotlety postup přípravy receptu:

1

Kotlety omyjeme a do každé prořízneme nožem kapsu. Mírně je naklepeme, osolíme a opepříme. Kapsu naplníme rozdrobeným ovčím sýrem smíchaným s kostičkami slaniny a nasekanou jarní cibulkou. Kotlety sepneme jehlou.

2

Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, osmahneme na oleji, přidáme kotlety a dusíme doměkka. Podáváme přelité výpekem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept