Jednoduchý recept

Vepřová panenka s fazolkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12065

Ingredience

200 g Fazolky mražené
4 polévková lžíce Kečup
100 g Křen
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
500 g Vepřová panenka
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 259 kcal
Kilojoule 1 084kJ
3% Sacharidy 11 g
17% Tuky 12 g
21% Sodík 410 mg
48% Bílkoviny 27 g

Vepřová panenka s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Omytou vepřovou panenku nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle.

2

Opečené maso vyjmeme, šťávu zaprášíme lžící mouky, přidáme kečup, omyté, nasekané fazolky, podlijeme vodou a dusíme, až jsou fazolky měkké.

3

Před podáváním maso prohřejeme v omáčce. Každou porci můžeme posypat nastrouhaným křenem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept