Jednoduchý recept

Telecí medailonky na žampionech

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 12066
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
500 g Telecí kýta
1 kávová lžička Tymián sušený
500 ml Voda pitná
2 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 250 kcal
Kilojoule 1 048kJ
1% Sacharidy 5 g
17% Tuky 13 g
9% Sodík 187 mg
54% Bílkoviny 30 g

Telecí medailonky na žampionech postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na medailonky, naklepeme, poprášíme moukou a opečeme po obou stranách na rozehřátém másle.

2

Opečené medailonky osolíme, opepříme a posypeme tymiánem a nasekanou petrželkou. Přidáme očištěné, nasekané žampiony, podlijeme vodou a dodusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept