Jednoduchý recept

Kůzle na kopru

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12067

Ingredience

0,5 šálek Kopr čerstvý
800 g Kůzlečí maso
3 polévková lžíce Olej stolní
100 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
2 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 394 kcal
Kilojoule 1 647kJ
1% Sacharidy 3 g
28% Tuky 21 g
30% Sodík 596 mg
81% Bílkoviny 45 g

Kůzle na kopru postup přípravy receptu:

1

Omyté a odblaněné kůzlečí maso (ideálně z kýty) prošpikujeme slaninou, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem a vložíme na rozpálený olej. Zprudka je opečeme, podlijeme horkou vodou a posypeme nasekaným koprem. Dusíme pod pokličkou asi 20 minut.

2

Potom odstraníme pokličku a za občasného podlévání maso pečeme ještě 1 hodinu.

Poznámka

Můžeme použít také jehněčí kýtu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept