Jednoduchý recept

Kůzlečí medailonky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12068
Kategorie: Maso

Ingredience

5 stroužek Česnek
1 ks Cibule
800 g Kůzlečí maso
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 385 kcal
Kilojoule 1 609kJ
1% Sacharidy 5 g
28% Tuky 21 g
18% Sodík 360 mg
75% Bílkoviny 42 g

Kůzlečí medailonky postup přípravy receptu:

1

Omyté kůzlečí maso (ideálně z kýty) nakrájíme na malé medailonky a smícháme s rozpuštěným máslem, do kterého jsme přidali prolisovaný česnek.

2

Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, promísíme s masem a necháme 1 hodinu v chladu.

3

Potom medailonky osolíme a zprudka osmažíme na teflonové pánvi. Před podáváním maso posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept